sideAreaPinatable

Sajt je i dalje u pripremi, hvala!

Zapratite nas

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Fine Dining Restorani

FIneDiningBeograd

Fine Dining Restorani

Restorani koji posebnu pažnju posvećuju kvalitetu namirnica, načinu pripreme hrane kao i načinu serviranja. Takođe vam nude opciju uparivanja odgovarajućih vina sa obrokom za koji ste se odlučili tako da uživanje bude na najvišem nivou.

Ukoliko do sada niste posetili Fine Dining Restoran toplo vam preporučujemo sledeće restorane jer je celokupno iskustvo nezaboravo!

Homa Fine Dining – Kao jedan od prvih restorana ove vrste, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim!
Pored lepog enterijera i prijatne atmosfere, ljubazno osoblje će vam preporučiti koje vino da uparite sa obrokom koji ste odabrali a za kraj ostaju sjajni dezerti.
Ukoliko želite da oduševite voljenu osobu ili da uživate sa prijateljima u dobrom obroku ovo je pravo mesto za vas!

Iris New Balkan Cuisine – Balkanska kuhinja na potpuno drugačiji način! Svakog meseca novi meni, najkavalitetnije namernice i kulinarsko umeće jednog od najpoznatijih Beogradskih kuvara će ispuniti sva vaša očekivanja!

U ponudi je degustacioni meni od 8 sledova a možete odabrati da bude sa mesom ili vegeterijanski i pored toga ukoliko želite možete da se odlučite i za uparivanje sa vinom. Koja god vaša odluka bila, neće biti pogrešna.

Salon 1905 – Restoran koji se nalazi u jednoj od najlepših zgrada Beograda, prepoznatljiv je po prestižnom ambijentu ali i savršenom spoju ukusa mediteranske kuhinje!

Preporučujemo vam da probate:

Pačije grudi ili čuvenu guščiju paštetu a ukoliko ste ljubitelj dobrog odreska “Turnedo Rossino” je pravi izbor za vas, od poslastica moramo da spomenemo fenomenalni “Tres Leches” koji je po našem mišljenju savršen izbor! Nakon završenog ručka/večere možete preći za bar i sa prijateljima popiti čašu dobrog vina ili viskija.

author avatar
Pinatable Tim
No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website

Nacionalna kuhinja
Remix Gastro Bar