sideAreaPinatable

Sajt je i dalje u pripremi, hvala!

Zapratite nas

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Najraznovrsniji Meni

NajraynovrsnijiMeni

Najraznovrsniji Meni

Ukoliko razmišljate šta da pojedete ili ste u društvu koje ima različite ukuse ova  mesta u gradu su idealna za vas!

ChezNik – Restoran koji će zadovoljiti svačiji ukus. Od raznovrsne ponude za doručak do obrok salata i velike ponude glavnih jela, imaju i sjajan domaći sladoled tokom cele godine.

Obavezno probajte svinjska rebarca sa bbq sosom, gulaš od divljači a ukoliko želite da podelite obrok, zapečeni mlinci sa dimljenom butkicom za dve osobe su prava odluka!

Boutique 3 – Izuzetna ponuda kvalitetnih jela i zaista pristupačne cene su uvek za preporuku. Ukoliko je u pitanju doručak dobra odluka su: Cheesy palenta ili doručak za dvoje a što se tiče ručka ili večere: Biftek u ulju, XXL burger ili caprese ćuretina su samo neka od jela koje smo izdvojili a veliki broj slatkiša u ponudi će vam sigurno izmamiti osmeh na licu!

Ceger – Odavno je postao mnogo više od “kafe-a”, sa velikom ponudom izvanrednih jela rado ga svrstavamo u ovu kategoriju!

Doručak, obrok salate, sjajni stejkovi i mnoga druga fenomenalna jela sa njihovog menija će vas ubediti da je baš ovo prvo mesto na kom uvek nađete nešto baš po vašem ukusu!

author avatar
Pinatable Tim
No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website

Provod Subotom
Pinatable